Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.Trekkertrek Oosterwijk 8 juni 2014. Meer foto's op https://plus.google.com/photos/+DickTijken/albums/6022611696411998321

John Deere Meerdere

dickt
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.
Trekkertrek Oosterwijk 8 juni 2014. Meer foto's op plus.google.com/photos/+DickTijken/…

Reacties

valmet6400power
Het is groen en het lekt? 😃
dickt
@valmet6400power
Daar lijkt het wel op. 😉
Het was verplicht om een zeil onder de tractor te hebben. Zelf meenemen of een stuk landbouwplastic kopen voor 5 euro.
Ik hoorde zelfs dat iemand gediskwalificeerd / uit de uitslag gehaald is omdat er geen zeil onder de tractor voor de oprijwagen lag.
joozt
@dickt Dat is nog wel iets om rekening mee te houden, ik zou het namelijk zo vergeten als ik met een trekker en dieplader naar een wedstrijd ging. Netjes de trektrekker op een zeiltje en gediskwalificeerd worden omdat de andere trekker geen zeiltje heeft...
valmet6400power
@dickt

Beetje onzin.. Bij ons staat er van als je trekker lekt moet je zelf maatregelen nemen, en dan nog loopt er niemand elke trekkers langs om te kijken of er iets een beetje lekt.. Dit lijkt mij overdreven?
Ritchie
@valmet6400power

Ben ik met je eens. Ze zijn daar een beetje doorgeslagen, denk ik.
valmet6400power
@Ritchie
Nouja het idee is goed, geen verontreiniging, maar om dit onder vrij nieuwe trekkers te leggen lijkt me wat aan de overdreven kant.
joozt
@Ritchie @valmet6400power Het idee erachter is inderdaad om de wei die een boer beschikbaar stelt niet te verontreinigen. En waar moet je de grens trekken als je zegt dat je het bij nieuwe trekkers niet nodig vind? Zoveel werk is het toch ook niet om een klein stukje plastic mee te nemen en dit even onder de trekker te gooien?
valmet6400power
@joozt

Het is minder moeite om geen plastic mee te nemen en het niet onder de trekker te gooien.
joozt
@valmet6400power Dat klopt, alleen als er dan een paar trekkers flink staan te lekken en de eigenaar van de wei zegt: 'bekijk het maar met jullie wedstrijdje, ik doe niet meer mee!' dan is er volgend jaar geen wedstrijd meer en dat zouden volgens mij de meeste deelnemers erg jammer vinden.
valmet6400power
@joozt

Dan hoor je als eigenaar van die trekker zelf het initiatief te nemen, daar ben je oud en wijs genoeg voor.
dickt
@valmet6400power @joozt
Wat een discussie, zeg.
Ik ben het helemaal met @joozt eens. Ook al doe je nog zo je best, er kan altijd iets lekken. En wat is het dan voor moeite om een stukje (landbouw-)plastic mee te nemen.
Erg simpel, goed opgerold neemt het geen ruimte in en je weet zeker dat je volgend jaar weer mag komen.
joozt
@valmet6400power Toch denk ik dat dit in de praktijk niet zal gebeuren als je het aan de deelnemers zelf overlaat. 😉 Maargoed, misschien werkt het bij jullie anders, hier zijn dit de regels en ik kan me daar heel goed in vinden. Als ik eigenaar van de wei was zou ik het ook prettig vinden!
wilbertkw
@valmet6400power @joozt@dickt het gaat erom dat er volgend jaar weer een vergunning aangevraagd wordt voor de trekkertrek. De gemeente graag heeft dat er een zeiltje onder de trekkers ligt die deelneemt. En daar wordt dan ook op gecontroleerd.
En op de dag zelf lopen er ook ambtenaren rond. Als iedereen dan een zeiltje gebruikt kan er volgend jaar weer gewoon een vergunning aangevraagd worden.
joozt
@wilbertkw Oke, dus het komt meer weg van de gemeente dan van de grondeigenaar! Toch is het idee hetzelfde, het zijn gewoon voorschriften en daar moet iedereen zich aan houden, of je nou een trekker van een maand of van 30 jaar oud hebt.
wilbertkw
@joozt klopt helemaal.
Het zou jammer zijn dat er geen trekkertrek meer georganiseerd mag worden omdat een enkele deelnemer denkt dat het niet voor hem bedoeld is.
En ja ook ik snap ook dat de kans op lekkage op de parkeerplaats minimaal is. Maar ja dat zijn nu eenmaal de regels en als dat alles is valt het volgens mij nog wel mee 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!