De 311 en 6910 van Linssen uit Kinrooi[url=http://swinnenpictures.wordpress.com/2014/06/29/john-deere-6910-3-fendt][b]Meer op de fotosite![/b][/url]

John Deere 6910

deutz dx 470
De 311 en 6910 van Linssen uit Kinrooi

Meer op de fotosite!

Reacties

Mengeledriver
Machtige plaatjes!

Als ze een brede pijp op die 6910 zouden maken dan hakselt dan nog veeeel mooier! Ik kon het eerst ook amper geloven maar dat maakt een wereld van verschil.
deutz dx 470
@Mengeledriver Bedankt ! Ja hier zat weinig 'druk' op de pijp het spoot niet echt in de wagen (viel meer) ik weet niet als die bredere pijp daartegen helpt?
Mengeledriver
Ja, de snelheid gaat ook omhoog omdat het makkelijker door de pijp kan. Bij n smalle pijp remt de gewasstroom constant door gebrek aan ruimte. Met een brede pijp komt het weer tot aan het klepje en valt het gras niet meer tegen de zijkant van de wagen aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!