Foto van een Ford Onbekend, bezig met poseren. Zijn er 4 van gemaakt, alleen deze is bekend en waar de andere 3 zijn is onbekend.Is een D5100 door doe gemaakt. ( ik heb er een type D5100 van aangemaak

Doe 5100

oldtimergek
Foto van een Ford Onbekend, bezig met poseren. Zijn er 4 van gemaakt, alleen deze is bekend en waar de andere 3 zijn is onbekend.
Is een D5100 door doe gemaakt. ( ik heb er een type D5100 van aangemaakt.)

Reacties

dickt
@oldtimergek
Er is ook een merk "Doe" en daaronder een type "5100".
Daar heb ik een suggestie voor gedaan. 😄
ford5000
@dickt Daar zet ik hem ook onder.
dickt
Ik, dickt en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Ford Onbekend (Poseren) naar Tractoren Doe 5100 (Poseren)
oldtimergek
@dickt heren dank u wel. Er zullen er nog wel een paar komen die ergens onder gezet moeten worden.
jeroenfordmf
Leuke MF 100 serie Frondgewichten 😃
RPCounty
Ik had er vorig jaar ook al foto s van gepost. dat was een andere D 5100. Er schijnen er trouwens wel meer dan 8 van gebouwd te zijn. Maar Doe hield dit stil omdat Ford er problemen mee had dat ze hun in het vaarwater zaten met de 7000 die in dezelfde pk klasse zat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doe 5100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!