Foto van een Fordson Meerdere, bezig met poseren. Fordson Matbro, ik heb ze ook wel apart op de foto maar waar onder moet je ze plaatsen.

Matbro Mastiff

oldtimergek
Foto van een Fordson Meerdere, bezig met poseren. Fordson Matbro, ik heb ze ook wel apart op de foto maar waar onder moet je ze plaatsen.

Reacties

dickt
@oldtimergek
Die je apart hebt, kun je het beste plaatsen bij:
Merk: Matbro (bestaat al)
Type: Mastiff (bestaat al)
ford5000
@dickt Deze mag van mij eigenlijk ook wel onder Matbro Mastiff.
Zo zeldzaam zijn deze trekkers wel!
dickt
Ik, dickt en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Fordson Meerdere (Poseren) naar Tractoren Matbro Mastiff (Poseren)
dickt
@ford5000
Geregeld. Dank je. 😄
oldtimergek
@ford5000 ik zal de aparte foto's wel posten onder matbro mastiff, dus die komen nog wel.
ford5000
@oldtimergek Super Harrie!
Volgens mij gaan we nog veel mooie plaatjes van jouw hand tegemoet zien! 😄
oldtimergek
@ford5000 ik kijk vanavond nog wel ff, anders morgenvroeg. Deze site is savonds verrekte traag, smorgens of snachts gaat uploaden een stuk sneller. Ik plaats telkens wel wat, anders word het mij allemaal te blauw voor de ogen. Of af en toe ff een gele en rode county er tussen door die heb ik er ook tussen zitten.
ford5000
@oldtimergek Ik zag op Facebook ook al een rode 1184TW voorbij komen uit het Benson tijdperk.
Het had me ook verbaasd als jij die niet op de foto had gezet.
Als ik lees hoeveel foto's jij gemaakt hebt dan denk ik dat je kunt spreken van een prachtig document wat zijn weerga niet kent! 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Matbro Mastiff ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!