Foto van een Deutz D8006, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Deutz 8006spezial op 06-07-2014 om 14:32:10, met 12 reacties.

Deutz D8006

Foto van een Deutz D8006, bezig met poseren.

Reacties

Wouterdeutz
Bekend op de stikkers na ziet die van ons er ook zo uit 😄
@Wouterdeutz kon jullie 8006 zo snel niet tussen je fotos vinden. Maar jullie hebben ronde 1/6 n/r stickers ofzo?
Wouterdeutz
@Deutz 8006spezial onze stikkers kun je niet meer lezen en wij hebben een special maar dat is die van jullie zo aan de naam te zien ook
@Wouterdeutz ja onze is ook een spezial(special). Ooit nog eens een opknap project. Als hij van het voerpad afkomt. Hoe hard loopt die van jullie?
Wouterdeutz
@Deutz 8006spezial bij die van ons gaat die linker deur niet tocht dicht is niet krom ofzo maar is gewoon slijtage maar echte roestplekken zitten er niet op zal wel mooi zijn als die van ons ook keer wordt gespoten en hoe hard die loopt denk 30 ofzo zal het niet weten staat altijd voor de mengwagen van de loods naar de laatplek naar de stal en weer naar de loods verder komt die niet.
@Wouterdeutz oow stukken beter als die van ons dus. Hier is het een en ander nogal verot enzo.

Mooie hobby om met een 8006, te mengen !
Wouterdeutz
@Deutz 8006spezial die van ons roest op paar plekken ook wel iets maar niet zo als de 7007c daar valt de deur en de spatborden er zowat af. kan het zat trekken in 3 hoog aftakas op 1000 toeren met 3.5 a 4 ton voer de bult op ( boerderij ligt 80cm hoger en gestationeerd wegtrekken handkoppeling lost en gas:)
@Wouterdeutz machtig he, vrij stille 6 pitter en toch willen ze wel brullen
jippe
@Deutz 8006spezial hoezo 2 keer kruipversnelling?
@jippe dat zijn dan alleen 1/2 3456 zijn dan geblokeerd. Deze kan je inschakelen door middel van een pookje onder de stoel. In deze versnellingen ga je max maar 1/2 km/h geloof ik
jippe

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D8006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!