Foto van een Ford 6410, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 06-07-2014 om 21:59:35, met 4 reacties.

Ford 6410

oldtimergek
Foto van een Ford 6410, bezig met poseren.

Reacties

jammermaarhelaas
Wat mij betreft krijg je een TF-Lintje voor deze indrukwekkende serie kwaliteitsfoto's
oldtimergek
@jammermaarhelaas ik heb er gewoon lol aan, en ja ford heeft bij mij toch een streepje voor. Maar als ik alles wil plaatsen dan komen er nog heel wat fordjes.
jammermaarhelaas
@oldtimergek

Persoonlijk zie ik graag zulke duidelijke foto's waar je de tractor ziet zoals die origineel was/is, en soms net even anders dan hier in Nederland. Wat bv. opvalt zijn de grote spoorbreedtes van sommige tractoren, misschien vanwege het heuvelachtige landschap in Engeland? Of de kleine wielmaat (34", waar je hier vaak 38" ziet. En elke foto is weer uniek, geen herhaling.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6410 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!