Foto van een New Holland TS 90, druk bezig met gras maaien. Geplaatst door newholland- op 24-07-2014 om 09:06:31, met 4 reacties.

New Holland TS 90

Foto van een New Holland TS 90, druk bezig met gras maaien

Reacties

-NEW-HOLLAND-
Hoe breed is deze achtermaaier? Kun je er ongeveer 15 kmh mee rijden? Denk dat ik een van 3 meter achter onze ts 90 wil proberen, hebben nu 2,4m
newholland-
@-NEW-HOLLAND- zonder kneuzer zal het wel lukken maar wij hebben nu lely 320 met kneuzer maar moet daarvoor wel de TS115 pakken.
-NEW-HOLLAND-
@newholland- Zo een idee had ik al, 280 cm ben ik niet zo bang voor, 320 zal ook bij mij dan te zwaar zijn. Zonder kneuzer wil ik eigenlijk ook niet, dan moet ik met iets minder drogend weer door de grasklaver met schudder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!