Foto van een Beco super 2600.Voorzien van de nodige opties.. Foto is geplaatst door Marco3095 op 27-07-2014 om 11:38:20, met 10 reacties.

Beco super 2600

Marco3095
Foto van een Beco super 2600.

Voorzien van de nodige opties.

Reacties

allis man
@Marco3095 Prachtige Beco, Lucht remmen moeten ze direct verplichten in Nederland.
afbrekerke
Wij hebben ook een metertje tussen de leidingen van de vering laten zetten zodanig hoef je eenmalig ergens te laden bv 25ton op weegbrug en dan kan je zien hoeveel de meter aangeeft zo doen wij dat en wij laden altijd netjes onze 24ton en is veel goedkoper dan een weegsysteem en zeker evengoed
JD3010
@Marco3095 Daar zijn er al een aantal van verkocht/geleverd dit jaar. Pas stonden er ook al 2.
marco steyr
@JD3010 er is er ook 1 omgebouwd voor bandendrukwisselsysteem, zitten nu andere assen onder met de luchtaanvoer door de naaf heen.

@Marco3095 mooie kippers zijn dit, kun je haast rechtop onder door lopen 😄 is dit die kipper die je met de trekkerhydrauliek een oliepomp aandrijft? Hoe zit dat precies?
JD3010
Ja ik zag het, ik kon net door de graanschijf in de bak kijken. Wat een hoge bakken zijn het. Er lag trouwens wel een mooie rvs-bodem in. Jullie nieuwe? 😉
Marco3095
@JD3010 Klopt, zijn er 3 afgeleverd afgelopen maand in Zeewolde en nog 2 al eerder dit jaar. Deze laatste 3 zijn echter nog wat luxer als de andere 2 van dit jaar. 😉

@marco steyr Klopt, zijn schitterende kipper maar kosten ook genoeg. Deze 3 die in Zeewolde zijn afgeleverd zat al luchtdrukwissel op af fabriek dacht ik. 😉
De oliepomp van de kipper wordt inderdaad aangedreven door de loadsensing van de trekker.
marco steyr
@Marco3095 ah oke, mooi makkelijk, paar slangen aansluiten ipv een aftakas. Je rendement ligt nu wel lager of valt dat mee?

Er is laatst ook bij een kipper drukwisselsysteem opgebouwd omdat die boer dat achteraf toch wilde 😉
Marco3095
@marco steyr Denk dat het lagere rendement wel mee zal vallen. Denk wel dat je het wat zult merken met het rijden met een volle kipper wanneer je banden aan het oppompen bent.

Was dat dan toevallig bij die kipper die in Dronten is afgeleverd?
marco steyr
@Marco3095 nee, dat was in zeewolde, ik heb in dronten stage gelopen bij peter 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Beco super 2600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!