Foto van een John Deere 8210 aan het ploegen met een kverneland ploeg. Foto is geplaatst door bennie john deere op 31-07-2014 om 22:38:35, met 11 reacties.

John Deere 8210

Foto van een John Deere 8210 aan het ploegen met een kverneland ploeg

Reacties

Johndeeretje
Wie is dit en waar?
Onbekend
Kun je deze rupsen makkelijk overzetten op een nieuwer model? Ik begrijp niet dat ze een dergelijke investering op zo'n oude trekker zetten.
JD 6430 The Best
@Onbekend als je er z'n hulpframepje onder zet kun je ze omwisselen net als wielen.
dx11
@Onbekend wss geen budget voor beide. en wellicht was de trekker nog goed. Het is sowieso van de ratten besnuffeld dat er hartstikke goede trekkers ingerolen worden omdat er een nieuwe serie uit is en anders hoor je er niet meer bij
ljdekker
@Onbekend Staat vast nog geen 10.000 uur op deze trekker dus. ik snap je probleem niet.
Onbekend
Nou het spijt me dat ik het vroeg. Ik zal het niet meer doen. Ow, en trouwens, als jij ooit eens 55.000 euro neertel voor een setje rupsen dan zou ik dat maar op een trekker doen die voorlopig een tijdje meegaat. Tenzij je ze gemakkelijk overzet. Vandaar mijn vraag. @ljdekker @wijsneus
RobinBos
@Onbekend meneer is allergisch voor John deere, vandaar zijn reactie.

Ik snap je vraag wel, is erg duur spul die rupsen.
deeremeneer
Quote @Onbekend:
55.000 euro neertel voor een setje rupsen dan zou ik dat maar op een trekker doen die voorlopig een tijdje meegaat. Tenzij je ze gemakkelijk overzet.

Deze trekker zal nog wel even meegaan denk ik maar ze zijn inderdaad wel over te zetten op een jongere trekker. Zijn ze trouwens €55.000,00?
RobinBos
@deeremeneer ik heb ook wel grotere bedragen gehoord, rond de €75.000, maar hoe of wat weet ik verder ook niet.
Onbekend
Een setje soucy tracks kost om- en nabij de €55.000 euro. Ik heb een offerte gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!