Foto van een Jako Kilverbak, bezig met poseren.1 van de vele plekken waar de dijk het begeven heeft door de harde wind en het opgestuwde water, de sloot zit in een mum van tijd tot ze strot aan toe vo

Jako Kilverbak

593 foto's van @atlaspower

atlaspower
Foto van een Jako Kilverbak, bezig met poseren.1 van de vele plekken waar de dijk het begeven heeft door de harde wind en het opgestuwde water, de sloot zit in een mum van tijd tot ze strot aan toe vol, en het water gaat als het niet tijdig genoeg weg kan zo het aanvolgende perceel op en walst alles plat

Reacties

radium45
@atlaspower Hier in de Achterhoek is het nog redelijk warm en geen zuchtje wind. Buienradar geeft voor straks wel ander weer voor ons aan. Zal mij benieuwen wat er weer komt.
SJB533
@radium45
Geluk is met de dommen, onnie? Waterig zonnetje-bewolkt, briesje, broeierig en over een dik half uur 10 druppen regen
radium45
@SJB533 Hier op het beroemde Hengelse Zand trekt alles erlangs, In Spaarnwoude hadden ze al flink wat gehad. Zal straks eens zien wat we daar aantreffen.
DESLAGERURRE
Pottomme wat een water .. en hier is het kurk en kurk droog ..
atlaspower
@DESLAGERURRE Was een onderwater gezet stuk land, is nu ook weer kurkdroog hoor 😃
ljdekker
@DESLAGERURRE in Hoogeveen regent het toch altijd?
DESLAGERURRE
@ljdekker nou .. niet bepaald laurens ..
ljdekker
Moet je de regendans ook doen en niet aal zitten te bier drinken hahaha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako Kilverbak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!