Foto van een Schlüeter Lady, bezig met poseren.Mijn eigen Schlüter lady aan het poseren op een Schlüter Compact 950 V6 bij de 2. Schlüter Grünlandtagin Otting (Waging am See)

Schlüter Lady

johnymf
Foto van een Schlüeter Lady, bezig met poseren.
Mijn eigen Schlüter lady aan het poseren op een Schlüter Compact 950 V6 bij de 2. Schlüter Grünlandtag
in Otting (Waging am See)

Reacties

Schluterfan
En was het wat? Ik kon niet terug smsen, mijn krediet zat erdoor 😛. Hoeveel waren er? Leuke foto!
johnymf
@Schluterfan : Het was opzich een mooi treffen en dat wij het geluk hadden dat s avonds het weer om sloeg werd het gras ook meteen die dag gehakselt (stond in de planning voor Zondag, en daar zouden wij dan niet bij zijn ivm de terug reis!)
Al met al een dag met veel Schlüter actie en zeker eens de moeite waard om te gaan kijken als Schlüter liefhebber!
Nadeel is wel dat je een behoorlijke lens nodig hebt om wat fatsoenlijke foto´s te maken tijdens het maaien en duinen,de meeste foto´s die ik hier post zijn met mijn Nikkor 70-400mm lens gemaakt omdat je op afstand werd gehouden!
Tijdens het hakselen waren er een paar mensen bij die het veld op liepen en het gezegde zegt als er een Schaapje over de dam is dan...... JUIST!
Hoeveel er precies waren weet ik niet, maar ik vermoed dat er weer een DVD van gaat uitkomen de filmploeg was in ieder geval aanwezig!
Zo was er tijdens het 5.Schlüter treffen de Eurotrac goed vertegenwoordigd en hier de Compact´s!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Lady ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!