Foto van een Zelfbouw trekhaak.. Foto is geplaatst door favorit10s op 19-08-2014 om 22:41:48, met 14 reacties.

Zelfbouw trekhaak

favorit10s
Foto van een Zelfbouw trekhaak.

Reacties

Arrie94
Ziet er heel goed uit, 2 vraagjes: hoever zit je uit het hart vd achteras en hoeveel ruimte heb je boven de trekhaak tot je gewicht?
Nick421
Ik heb er ook nog een:
Heb jij je hef ook ergens geblokkeerd? En hoe?
Arrie94
@Nick421 Haha, vragenuurtje 😉
favorit10s
Hart achteras voorkant aanhaak gat moet minimaal 45 cm zijn bij NTTO ik heb hem denk ik op 48 zitten. Tussen trekhaak en gewicht zat net 30 cm maar met TT Harskamp kreeg ik commentaar dus heb hem nu 17 cm verhoogd, met 5 45 kg gewichten eraan was het toch geen pretje om de haak er aan te hangen.
Arrie94
@favorit10s Goed geregeld dan zo!
favorit10s
Ja dat kun je inderdaad slecht zien hier, maar heb achter de gewichten een dicht gelaste H balk zitten waar de hef stangen aan zitten. Die H balk zit weer aan de bevestiging van de boven trekhaak. En aan het einde van het seizoen pak ik die H balk met gewichten er weer af en kan ik de hef weer gewoon gebruiken nadat ik de hefstangen weer aan de hef zet.
favorit10s
@Arrie94 zo blijf je bezig, heb nu ook een rek gemaakt zodat ik 6 35 kg gewichten tussen de voor en achteras kan hangen
Arrie94
@favorit10s Niet helemaal voorop hangen? Of is dat risico te groot met het niet-zelfsperrende diff in de vooras?
favorit10s
@Arrie94 Had eerst 8 35kg gewichten voor aan hangen geen probleem alleen heb ik al een Extra plaat van 150 kg en een mooeder gewicht voor 45kg gewichten voor aan hangen, nu kan ik gewoon iets meer heen en weer hangen. Het is natuurlijk nooit verkeerd om genoeg druk op de achter banden te hebben, moet toch al aardig lage versnelling rijden
Fendttrisixfan
Welke versnelling rijd je dan?
favorit10s
2 laag
Fendttrisixfan
Daar moet meer uit te halen zijn 😛
favorit10s
Vast wel maar heb een 225 5.1 liter blok erin

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw trekhaak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!