Foto van een Same Centauro 60, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 23-08-2014 om 20:35:36, met 12 reacties.

Same Centauro 60

oldtimergek
Foto van een Same Centauro 60, bezig met poseren.

Reacties

RobDeutz104
Mooie dubbelpijper!
Minitauro
Minitauro
@oldtimergek Waar was dit?
oldtimergek
@Minitauro Deze foto's heb ik vandaag gemaakt in Onstwedde. Daar was ik nog nooit wezen kijken en het is zo dichtbij. En vanmorgen was het nog mooi weer, dus ff heen.
Minitauro
@oldtimergek Aha, volgens mij ligt dat ergens in Groningen. Ik ben vandaag naar Garderen geweest, en plat geregend.
oldtimergek
@Minitauro Onstwedde ligt in de buurt van Vlagtwedde en is inderdaad in de prov Groningen
Minitauro
@oldtimergek U zet er leuke oldtimers op, dat vind ik ook wel de leukste trekkers. Die nieuwere tractoren zijn net allemaal van Lego. 😄
oldtimergek
@Minitauro De naam zegt het al ( oldtimergek ) en favoriet is Ford en JD. Maar vindt de meeste wel mooi. Maar nieuwe trekkers zet ik ook wel op de foto.
Minitauro
@oldtimergek JD vind ik wel mooi, en Ford durf ik niets over te zeggen thuis want mijn pa heeft een ontzettende hekel aan Ford, vooral de Ford Majoor daar heeft ie vroeger mee gewerkt bij zijn ouwe heer. 😉
christophe b
Super mooi !!
Mooie trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!