Foto van een John Deere 6030, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 30-08-2014 om 22:44:53, met 4 reacties.

John Deere 6030

robbert7130
Foto van een John Deere 6030, bezig met poseren.

Reacties

JDeerefan
Kwaliteit ! mooie machine
fendt favorit 4s
Wat zou zo'n ding mogen kosten als je
er één tegenkomt
Markje
@fendt favorit 4s

dat is echt afhankelijk van de staat waarin je hem tegenkomt. Verder is het ook afhankelijk wat je zelf met de 6030 wilt. Bijvoorbeeld deze op de foto heeft een (half) gedemonteerde cabine. De zijkanten en de trapjes zijn die van een cabine. Doordat het een omgebouwde is, zijn de zijschilden over de de startmotor aan linkerzijde en over de motoroliefilter aan de rechterzijde niet op deze trekker. Dit plaatwerk is origineel niet meer te krijgen. Er zijn namaak schilden te koop. Is dit wat je wilt dan is het geen probleem. Wil je origineel dan word het lastig en zeer zeker duur. Alles is lomp en zwaar aan deze trekkers. Daar is de prijs ook naar. Zeker als je een technisch goede wilt. Dit waren trekkers voor het zware werk. Dat hebben ze dus ook allemaal gedaan. Er is dus niet echt zachtaardig met de trekkers omgegaan. Dit hoeft geen probleem te zijn maar speling hier en daar komt gewoon voor...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!