Een kijkje in de showroom van Geert-Jan de Kok Esbeek, 20-08-14.. Foto is geplaatst door JD6930 op 01-09-2014 om 14:38:46, met 5 reacties.

John Deere Meerdere

JD6930
Een kijkje in de showroom van Geert-Jan de Kok Esbeek, 20-08-14.

Reacties

daan knol
@JD6930 Is dat bij jullie in de buurt gebruikelijk zoveel in de showroom? hier in de buurt heeft niemand een trekker in de showroom enkel gazonmaaiers en ander spul
JD6930
@daan knol

Is een behoorlijk grote showroom voor enkel gazonmaaiers en wat schapjes met artikelen hé. 😉

Hier hebben niet alle mechanisatiebedrijven een showroom, wel een klein winkeltje, de meeste denk.

Maar de Kok is importeur van een aardige lijst aan merken van regio tot hele land tot hele Benelux toe. Dus dan heb je ook wel een showroom nodig.

Zal even het lijstje zover ik zo weet maken:

Regio(binnen NL):
John Deere (groot deel Brabant, klein stukje Gelderland en Zuid-Holland)
Krampe kippers & haakarmsystemen (Zuid NL)
Ocmis (regio)
Manitou (regio)
(De Kok Jamo:) Tebbe Unniversal Strooiers (West NL)

Nederland:
Yanmar minigravers en rupsdumpers
Gehl knikladers
Mac trailers (oprijwagens)

België:
Krampe kippers, haakarmsystemen (voor Vlaanderen)
Mac trailers (oprijwagens)

Benelux:
Mustang knik & schrankladers
Paus wielladers
Bema veegmachines
Gyrax
daan knol
@JD6930 Oke, die Bema's zijn mooi spul en die pausjes lijken mij ook wel wat 😉
JD6930
@daan knol

Zeker mooi spul!

Die Bema's is echt ongelofelijk hoe hard die gaan. Ze zijn al jaaaaaaaaren importeur van Bema, maar nog steeds gaan er bijna wekelijks meerdere naar dealers.

De Pausjes zijn kwa uiterlijk een stuk verbeterd. Wat moderner. Kwa innerlijk ook hoor. Zit een nieuwe Deutz motor die aan de strengste emissie eisen voldoet en de Paus shovels de stilste in z'n klasse maakt.

Er stond er helaas toen geen in de showroom. Afgelopen week wel. Er staan er sowieso meerdere, oude en nieuwe modellen in de loods. Ze zullen ook op de ATH te zien zijn, stand W13. Net als de nieuwe Krampe Big Body 790.

De vestiging Esbeek is overigens ook wel de vestiging van de Kok met de grootste showroom. Etten-Leur heeft ook een aardige showroom met heel wat ruimte(word al wat jaartjes gevuld met o.a. een JD S670i? combine.

Bladel en Molenaarsgraaf hebben geen showroom. Ook bij Den Otter hebben ze gewoon een klein winkeltje(kan wel een trekker binnen staan denk maar dan houd je weinig ruimte over, denk dat er meestal 1 of 2 Gators binnen staan).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!