Onze 'zomer special' op http://www.deoudedoos.be loopt als een trein. Dit jaar zijn heel wat unieke maaidorsers voor onze lens gereden. We hebben al oa een Lely dorsers en Massey Ferguson maaidorsers

Dronningborg D 8500

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Onze 'zomer special' op deoudedoos.be/ loopt als een trein. Dit jaar zijn heel wat unieke maaidorsers voor onze lens gereden. We hebben al oa een Lely dorsers en Massey Ferguson maaidorsers in de spotlights gesteld, maar ook een Dronningborg D8500. Deze maaidorser van Deense makelij vonden we net over de grens in het Nederlandse Overslag. Het was landbouwer Koster die met deze maaidorser (die oorspronkelijk van België kwam) aan het werk was in de tarwe.
Naast deze Dronningborg D8500 vonden we enkele dagen ervoor nog het kleine broertje ervan in Wallonië.
De oude doos blijven in de gaten houden is de boodschap!

Reacties

dickt
Ik, SJB533 en jordi 1455 hebben dit object verplaatst van Tractoren Dronningborg D 8000 S (Maaidorsen) naar Zelfrijders Dronningborg D 8500 (Maaidorsen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dronningborg D 8500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!