Kramer en Velzing @ Grootslag.. Foto is geplaatst door D-190 op 28-11-2007 om 09:03:23, met 11 reacties.

Liebherr 904 Litronic

D-190
Kramer en Velzing @ Grootslag.

Reacties

staaf
Skoftig, gaat het rap??
D-190
Phoe, zolang de kraan de dumpers bij kan houden wel. Want daar zorg ik voor, ik plant de shovel midden op de weg zodat de dumpers mooi door kunnen rijden xD. Vond iemand niet zo pittig van me, stomme eikel, zei dat hij van de recherche was(smeris dus), nouja ik ben de kerstman kreeg hij als antwoord en ik ging weer verder met flappen. De dumpers kunnen niets zien als ze van de stort plaats af komen, en een fietser zien ze helemaal niet.
Gelukkig heb je er ook een paar tussen zitten die denken dat ze harder dan 20 door de bagger kunnen met hun scootertje, dat joch heeft z'n lessie nu wel geleerd!
staaf
Hahaha mooi man, mooi de weg dichthouwe 😛 Dus die gast was mooi op zn bekkie gaan, ghehe mooi gaan 😛
D-190
Jep, mooi midden op de weg gaan staan en zachtjes rijden zodat de dumper voor me langs kan en ik de weg erna gelijk schoon kan vegen. Jep 'z'n brommertje had een paar krasjes. Hij ging net weg toen ik kwam, das was rond 10.00-10-45 zoiets.
staaf
Ghehe mooi is dat 😛
D-190
Weet je weet machtig is om te zien, als de dumper chauffeur met z'n achter rupsen gaat burnen op de weg xD
staaf
Kan ie dat??:P
D-190
Jep, dat ziet er echt super gaaf uit. Ik probeer het ook de hele tijd met de shovel alleen het gaat niet xD, maar als ik achteruit rij en dan vol op me rem druk glijt hij wel xD
staaf
Mooi mooi, dan moet ik dat maar ff op de film neme 😛
D-190
Hahaahah!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 904 Litronic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!