Koelslangen Ford 3000. Foto is geplaatst door PieterQu op 29-09-2014 om 14:09:01, met 12 reacties.

Ford 3000

PieterQu
Koelslangen Ford 3000

Reacties

koen-hanomag
Waarpm steekt die slang zo uit? Waarvoor dient hij?
jasper01
Zal wel een keer een cabine op hebben gezeten voor kachel
PieterQu
Klopt @Jasper01! Was voor de verwarming van de cabine. Die is er nu even af. Maar uh... kan die slang er tussenuit en de kraan links van de slang dicht?
Niels OM
@PieterQu Dient die smalle slang allen voor de kachel? als die verder niet op de motor/koelradiatior is aangesloten moet het geen kwaad kunnen.
koen-hanomag
@PieterQu oke, maar zou er dan niks aan de rechterkant uit komen??

verwarming is ook wel lekker 😄
jasper01
Denk niet dat het een probleem is anders nieuwe slang bestellen of pijpje ertussenuit en nieuwe erin zou het spul wel bewaren
PieterQu
Ik had inderdaad een verwarmde cabine. Maar die is een aan flinke opknap beurt toe, dus die heb ik er net vanaf weten te halen. De slang is nog het restant. Ik dacht die slang er ook tijdelijk vanaf te halen (kan die ook niet blijven haken ergens) maar weet dus niet of dat zomaar kan. Maar als ik jullie begrijp zou dit geen kwaad kunnen!
jasper01
Nee maar gat wel dichtmaken mischien makkelijker met tyrip ergens aan vast maken als je hem later nog weer wil gebruiken
PieterQu
@jasper01 Ga ik um gewoon maar vast maken met een tyrip en lekker laten zitten. Die cabine gaat er over een maand of wat toch weer op.
jasper01
@PieterQu idd niet te moeilijk maken en is toch appart zon oude cab met verwarming fritzmeijer of
kromdiek
@PieterQu
Was dat die trekker waar een Duncan cabine op zat?
Had jij ook nog een achterruit nodig?
Ik heb hem besteld in Engeland bij Duncan, (dat kan nog steeds)
Als je er wat over wilt weten doe je maar een PB tje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!