Twee keer duwen en de hoop ligt uiteen, daarna vastrijden met 21 ton!Deutz-Fahr Agrotron X 710 met Holaras schuifbordLoonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)

Deutz-Fahr Agrotron X 710

mike_v
Twee keer duwen en de hoop ligt uiteen, daarna vastrijden met 21 ton!

Deutz-Fahr Agrotron X 710 met Holaras schuifbord
Loonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)

Reacties

harald vrieling
Weet ge da we zeker , wat een gewicht,,,
koe270
Loonwerker hier uit de buurt had ook eens een dik gewicht in de hef,
Die trekker is maar 1x naar boven geweest op de kuil en toen lag de achter as in 2en
jeroen13
@harald vrieling vraag ik me ook af. Of de banden moesten allemaal vol water zitten ma vroeg of laat sneuvelt daar iets aa omda diene tracteur te zwaar beladen is
EA_MF
@jeroen13 wanneer de banden vol met (calcium)water zitten belast je de assen niet of veel minder, en heb je wel heel wat tonnen gewicht erbij. Dat kraangewicht weegt een tonnetje of 4/5 denk ik, iets wat de achterbrug van een trekker vam dat kaliber ruimschoots moet kunnen hebben. Frontschuif zal ruim een ton wegen, trekker weegt van zichzelf al 9,5 ton. Dan is het totaal van 21 ton wel aardig waarschijnlijk
Deere Hunter
Mooi met zon gewicht en een schuif!
mike_v
Het blok alleen zit al aan 6,2 ton @harald vrieling. Ik kweet niet meteen welk type de schuif is, maar die zitten rond de 1.600 kg. De trekker zit tussen de 9.430 en 10.435 kg. Daarmee zit je al ruim aan de 17 ton. Tel daar de dubbellucht nog aan en je zit aardig in de buurt 😉 .
Jeroen1988
Dubbellucht weegt geen 4 ton joh 400 kg per wiel komt eerder maar dan zal dr water in de banden zitten rondom
mike_v
Klopt @Jeroen1988. Maar neem het nu maar gewoon aan dat de combinatie om en bij de 21 ton weegt. Ik weet zelf ook niet of er in de banden nog water zit of iets dergelijks.
Jeroen1988
Hij drukt iig lekker aan haha
kees-steyr
@mike_v@jeroen1988 dan heb je nog een bestuurder bij zitten van 150KG 😉 schop van 2KG en een berg gereedschap van 100Kg en nog wat accesoires.
koentjuhh
Vergeet de mais in de gril en op de schuif niet!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron X 710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!