Foto van een Fendt 610, druk bezig met Poseren.Ja en dan zet je de aftakas aan, een knal rook en een brandlucht en dan zijn de plaatjes van de aftakas aan vervanging toe.

Fendt 610

ErikMFgek
Foto van een Fendt 610, druk bezig met Poseren.Ja en dan zet je de aftakas aan, een knal rook en een brandlucht en dan zijn de plaatjes van de aftakas aan vervanging toe.

Reacties

marc102
Een knal? je zou toch verwachten dat hij eerst gaat slippen als hij versleten is of zijn de plaatje helemaal los gelaten?
ErikMFgek
@marc102 hij slipte ook eerst maar daarna gaf hij een knal.
maar we hebben hem nu helemaal los liggen maar we zijn nog niet bij de platen. dus we moeten vanavond nog even sleutelen.
lindehydrocart30
Uitkijken met die veer van het aftakaspakket! eerst van spanning afdraaien, anders komt er een hardere knal, en ligt ie aan de andere kant van de werkplaats 😄 althans, daar waarschuwde ze mij voor, met een fendt 108s 😄,
ErikMFgek
@lindehydrocart30 Oke zal er op Letten. ben hem nog niet tegen gekomen.
Arrie94
@lindehydrocart30 Dit is een 610 he 😉 Dus hier kan je gerust de moeren los draaien, voordat de moeren eraf zijn, is de spanning al van de 8 schotelveren af.

Je moet idd aan de andere kant van het koppelingshuis zijn, want het aftakaspakket zit op een as die de halve versnellingsbak door gaat.

Misschien dat van 1 vd plaatjes een hoek afgebroken is, zodat ie nu 'vrij' rond kan gaan..?
lindehydrocart30
@Arrie94

ja, kon zijn dat het hetzelfde was ongeveer 😄,
Arrie94
@lindehydrocart30 Dit is een ZF, die andere is een bak van Fendt zelf.
Nu ik nog eens naar die foto kijk lijken die spatborden te hoekig, kan zijn dat ze opgeknapt/nagemaakt zijn, dus is verder geen probleem, maar valt me op.
Fendt_favorit
@lindehydrocart30

Ja inderdaad, of al je tanden uit de mond haha.
MarcelFendt
Oranje geweld op de achtergrond ook van jullie?
ErikMFgek
@MarcelFendt nee, van een bevriende hobbyist.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!