Foto van een nieuwe Caesar 2507 New Generation, bezig met poseren. Transport naar gebruiker. Foto is geplaatst door Caesar op 18-10-2014 om 20:33:34, met 5 reacties.

Caesar 2507

Caesar
Foto van een nieuwe Caesar 2507 New Generation, bezig met poseren. Transport naar gebruiker

Reacties

mf-6265
Wat is eigenlijk zo speciaal aan deze kranen? Maak jij die zelf?
Jan F
Ze zijn zeer geschikt voor moerasachtig terrein , en op het land , breed inzetbaar , ze trekken op als een tractor , en ze zijn oersterk , Verdere specifieke uitleg kan Caesar lid wel uitleggen denk.
Caesar
@Jan F Je hebt al aardig wat kwaliteiten gezegd zie ik 😉
26,5 inch wielen. Mechanische aandrijving tot 50 km/h, hydraulische aandrijving tot 12 km/h en kan nog wel even doorgaan haha...
Jan F
@Caesar Haha , Dat is echte uitleg ,
Ik maak eigenlijk alleen maar foto's van machine"'s , dus mijn kennis is vrij oppervlakkig , maar ik heb zo het idee dat jij een echte Caesar kenner bent of zelfs maker , Ik moet nog veel leren qua technische gegevens.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Caesar 2507 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!