Loonbedrijf van Steijn aan het ploegen met een Deutz-Fahr Agrotron TTV 420. Foto is geplaatst door RobDeutz104 op 11-11-2014 om 20:49:27, met 5 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 420

RobDeutz104
Loonbedrijf van Steijn aan het ploegen met een Deutz-Fahr Agrotron TTV 420

Reacties

Loeideutz
Ik zie dat vaker dat jullie aan het ploegen zijn op cultuurwielen in jullie regio. Waarom is dat eigenlijk? Ik kan niet zeggen dat de scharen zoveel smaller zijn. Dus daar kan het niet aan liggen.
RobDeutz104
@Loeideutz Op dit moment staan meerdere van onze trekkers op cultuurwielen, dus er was geen trekker op bredere banden over.
We ploegen ook wel eens op 650 banden, maar dat is eigenlijk weer effe te breed voor het mooie, want als er dan een bocht inzit, die krijg je er nooit meer uit
Loeideutz
Het is dus eigenlijk een combinatie van gemakzucht en te weinig tijd om de juiste banden er onder te leggen. Ik begrijp dat 650 wat breed is, hoewel ik hier in de buurt op zand genoeg boeren met zulke banden zie ploegen. Maar is het voor een loonbedrijf dan niet de moeite om te investeren in ploegbanden?
RobDeutz104
@Loeideutz
Als we meer zouden ploegen, dan zouden we wel op andere banden gaan rijden, maar dit was nog geeneens een halve hektare, en nu is het weer klaar poor een paar weken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!