Foto van een Massey Ferguson 6475, bezig met poseren. paar weken terug de mesttank ook schoongemaakt

Massey Ferguson 6475

sametje
Foto van een Massey Ferguson 6475, bezig met poseren. paar weken terug de mesttank ook schoongemaakt

Reacties

wibe
Andere banden op de tank?
thomasmf
@sametje Mooie tank! Hoe bevalt het zelf bemesten?
marco2250
@wibe dan ben je mooi stom als je zulke banden eronder doet
wibe
@marco2250 ja ik vond t al raar. op andere foto's zitten er nog banden onder met trekker profiel.
sametje
@thomasmf Bevalt goed heeft het hele jaar goed gelopen dus hebben er plezier van.
MasseyPowersss
@marco2250

Niet om het een of het ander maar als ik jou profiel zo bekijk zie ik dat je precies dezelfde banden hebt onder je oude tank. Bevallen de banden met trekker profiel onder jou tank beter dan grasprofiel?
sametje
@wibe ja er zaten eerst taurus banden onder maar die hadden schuren in de wang en knipte de hele zode kapot met die nokken. Daarom hebben we nu banden met gazon profiel omdat die de zode minder kapot knippen. op die taurus zaten de nokken zo dicht op elkaar dat die de hele zode los knipte en los trok.
marco2250
@MasseyPowersss heel stuk beter wist ook niet dat het zoveel uitmaakte maar is ben overtuigt blijven altijd rollen en betere bodemdruk door stugger loopvlak dus gaan niet hol lopen op laag spanning
MasseyPowersss
@marco2250

Daar moet ik je gelijk in geven maar heb je geen last van dat het trekkerprofiel meer zoden openmaakt dan het grasprofiel?
marco2250
@MasseyPowersss nee wij trekken um haaks om op het kopend twee keer over de kop meestal bij grote stukken en bij grppeland niet omdat daar maar 1 keer over het kopend kan
marco2250
En de oude tank kan je met een kleine trekker niet op de weg houden zo springen enzo Alliance waren dat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6475 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!