Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Home made

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

MF65
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Home made "ripper"

Reacties

Fast Eddy
Voor de paardebak?
MF65
@Fast Eddy Heb in het land een droge sloot met oude boomstobben er in, die ga ik hiermee te lijf.
Fast Eddy
Aha daar gaat het wel mee lukken. Bevalt de kraan wat?
Fendt926Driver
Die ripper is zwaar genoeg maar die duwstang in de overbrenging van de bakcylinder is na 2 keer heen en weer krom ( denk ik)
Loeideutz
Ikke niet helemaal begrijp, ik niet slim zijn. Hoe ga je hier mee boomstobben te lijf?
Hurli356
@Loeideutz Dat ding de grond in en dan goed trekken 😉 Net als zo'n ripper achter een bulldozer maar dan voor aan 'n kraan 😃
Loeideutz
Oké. Krijg je dan niet dat je daarna zo'n heel erg ongelijke sloot overhoudt die het water niet afvoert, maar opstuwt?
Minitauro
@MF65 Dit is zo krom, je neemt beter een plaat van 20mm dik.
Hurli356
@Loeideutz Hij heeft het over een droge sloot. Zijn over het algemeen sloten waar alleen bij heel veel water wat in staat. Kan zijn dat er zoveel bomen hebben gegroeid dat die stobben het goed onderhouden in de weg staan. Heb je er goed in zitten klooien met dit geval dan kan het inderdaad wel de moeite zijn om daarna de bak aan de kraan te doen en de sloot even netjes te maken, want dit zet de boel wel goed op de kop.
MF65
@Minitauro @Loeideutz [Fendt926Driver] Het ziet er misschien wat spartaans uit maar het werkt prima. Het zijn stobben van elzen die een paar jaar geleden gekapt zijn, dus ze zijn al deels afgestorven. Als ik er eerst een paar keer links en rechts langs de stobbe de dikste wortels doortrek dan wip ik ze er zo uit. Dat lukt me niet met de bak. Het is en blijft natuurlijk hobbyen..
Loeideutz
Zoals een neef van mij een paar jaar geleden zei toen hij de schuif een keer kwam lenen om zijn tuin eens wat bij te werken: het heeft mij geen tijd gespaard maar het was wel heel erg leuk.
Minitauro
@MF65 Hobbyen blijft altijd leuk! 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!