Foto van een Mc-Cormick X7.680, bezig met poseren.Dikke McCormick X7 op de stand van de gezamenlijke McCormick dealers beurs Gorinchem.

Mc-Cormick X7.680

HolderB12
Foto van een Mc-Cormick X7.680, bezig met poseren.

Dikke McCormick X7 op de stand van de gezamenlijke McCormick dealers beurs Gorinchem.

Reacties

HolderB12
Svp verplaatsen en nieuwe map aanmaken X7.680.
erik9831
Ik, erik9831 en gypCaseXL hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick X7.670 (Poseren) naar Tractoren Mc-Cormick X7.680 (Poseren)
erik9831
Als je zoiets vraagt, mag je ook altijd zelf eventueel meehelpen.
HolderB12
@erik9831 graag, hoe werkt dat?
erik9831
Onderaan de foto, staat in oranje tekst Verplaats. Als je daar op klikt, dan krijg je een menu onder de foto

Wat je reeds hebt ingevuld in het linkervak. Als het type nog niet gekend is, dan moet je gewoon bij 'nieuw type' het nieuwe type invullen. Als 3 mensen dit doen, dan word er een nieuwe map gemaakt waar de foto zal komen te staan.

Als het een type is, dat reeds gekend is, maar verkeerd is geplaatst, dan moet je in het linkervak het type veranderen en zo opslaan doen. Dit word dan ook verplaatst wanneer 3 mensen deze suggestie doen.
HolderB12
@erik9831 ok thnx!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick X7.680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!