Foto van een Fendt 714, druk bezig met Gras inkuilen.. Foto is geplaatst door sanderfendt op 07-12-2014 om 11:56:55, met 9 reacties.

Fendt 714

sanderfendt
Foto van een Fendt 714, druk bezig met Gras inkuilen.

Reacties

sebas deutz150
@sanderfendt

netjes geladen! daarvoor moet ik nog even voor oefenen.
sanderfendt
Bij deze wagen hoef je daarvoor niet mee te oefenen dat kan iedereen wel haha
fendt308-driver
Had hij wel ze handen vol aan om hem zo te laden zeker? 😄
sanderfendt
Nee valt reuze mee trekker kan de wagen prima hebben en nog veel voller krijgen als het moet maar voor over de weg moet je dat niet willen..
sebas deutz150
Quote @sanderfendt:
bij deze wagen hoef je daarvoor niet mee te oefenen dat kan iedereen wel haha

wij hebben sinds dit jaar ook zo'n wagen maar om het zo vol te draaien lukt mij nog niet altijd. Het ligt ook er aan hoe nat het product is. Gebruik je de laadautomaat? Wij moeten hem nog een keer bijstellen wat hij werkt nu totaal niet.
sanderfendt
Ooh ja ik zie het bij je foto's, nee die gebruiken we niet maar bij gewoon gras dus geen herfstgras ofzo krijg je hem vrij makkelijk zo vol, als het er bijna af begint te vallen doe je de bodemketting een stukje naar achteren en dan krijg je hem meestal vaan voor tot achter vierkant vol
fendt308-driver
Als de pieper gaat nog een paar keer drukken komt t achterkantje nog wat omhoog 😃
mdoornekamp
Valt mij mee dat de 714 die wagen zo goed kan hebben, Of is ie flink opgevoerd. Mijn 6620 kan de super Vitesse net mooi hebben. Ik weet niet of een giga dan ook lukt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!