Volgens mij bollen de knapste Joskin-silagewagens bij Verbeke in Poperinge. Een compacte aangedreven 3-asser die zo goed als helemaal op wielen gedragen wordt. En ik ken nog fans, op een herfstige her

Joskin Silagewagen

pips
Volgens mij bollen de knapste Joskin-silagewagens bij Verbeke in Poperinge. Een compacte aangedreven 3-asser die zo goed als helemaal op wielen gedragen wordt. En ik ken nog fans, op een herfstige herfstdag ging ik samen met een andere Hakselfreak op pad. En daar gebeurde het, op de weg naar Proven. (2014)

Reacties

timme936
Weet je soms hoeveel m3 die zijn Pips?
Want als ik het goed heb hebben zij die wagens toch al heel wat jaren?
vereecke
45 m3
Gavrie Willemsen
Deze is elektrisch aangedreven met een generator op de aftakas?
vereecke
Nee. met een mechanische boite die elektro pneumatisch bediend is.
Gavrie Willemsen
Ze zijn toch ook volledig elektrisch leverbaar?
vereecke
Nu wel denk ik maar toen niet, de karren zijn van 2001
Gavrie Willemsen
Weegt wel pak minder denk ik, maar is het ook zo sterk?
vereecke
Ze zouden moeten kantelen zou de bak waarschijnlijk wel kapot zijn maar die staan zo goed op hun poten dat ze bijna niet kantelbaar zijn. met deze karren kan je bijna nooit vast zitten doordat de bak zo weinig weegt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!