Foto van een Aanhangwagen Transporttank, druk bezig met Poseren. Vandaag eem 10 kuub lucht opgehaald voor een nieuw project

Aanhangwagen Transporttank

johndeere6506
Foto van een Aanhangwagen Transporttank, druk bezig met Poseren. Vandaag eem 10 kuub lucht opgehaald voor een nieuw project

Reacties

walker1
Jaja, of bedoel je dat je illegaal een olietank hebt gesaneerd?
johndeere6506
@walker1 niks illegaal, de tank lag al een dikke tien jaar ongebruikt bij een loonwerker achter de schuur
walker1
Grapje natuurlijk, maar ziet er wel uit als een oude olie/brandstoftank.
johndeere6506
@walker1 ja klopt, dit was ook eerst een ondergrondse brandstoftank geweest. Die loonwerker heeft hem toen overgekocht van het saneringsbedrijf met de bedoeling om hem te gaan gebruiken als dieseltank, maar daar is nooit wat van gekomen.
walker1
Quote @johndeere6506:
loonwerker heeft hem toen overgekocht van het saneringsbedrijf

das dan ook niet helemaal zuivere koffie, dergelijke tanks moeten na de sanering afgevoerd worden naar een erkende verwerker, niet naar de loonwerker op de hoek.
JD3010
@walker1 De tank is al meer dan 10 jaar geleden gesaneerd, het is sinds die tijd geen dieseltank meer, dus hoeft die nu ook niet afgevoerd te worden door een erkende saneerder.
Jasperfendt
@johndeere6506 Ut was er wel weer voor 😞
jorn wijthmen
Mooi carbidkanon van in mekaar bakken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Aanhangwagen Transporttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!