Wat een kuub beton wel niet doet. Foto van een Zelfbouw Frontgewicht.. Foto is geplaatst door Wouterdeutz op 25-12-2014 om 20:39:59, met 8 reacties.

Zelfbouw Frontgewicht

Wouterdeutz
Wat een kuub beton wel niet doet. Foto van een Zelfbouw Frontgewicht.

Reacties

Loeideutz
Beton heeft een soortelijk gewicht van 2,4. Tel daarbij je vat en je ijzer bij op, nog een beetje extra omdat een vat meestal net iets groter is, en je had dit van te voren kunnen berekenen.
Loeideutz
PS ik hoop wel dat je een goeie constructie erin gemaakt hebt om het aan de tractor te bevestigen, want je vat is totaal niet gemaakt om 2500 kg te tillen. Is gemaakt voor 1000 liter water of iets wat er op lijkt. En dat is dus ook maar 1000 kg.
Wouterdeutz
@loeideutz palletvork van 5 tons heftruk
Loeideutz
@Wouterdeutz Dán zal het wel goed komen.
Patrick 2020
@Loeideutz Vloeibare kunstmest zit ook in zulke vaten. Volgens mij weegt dat uit m'n hoofd 1600 kg per m3. 😉
Loeideutz
@Patrick 2020 Vloeibare kunstmest weegt inderdaad meer als 1000 kg per m3. Ik weet niet of het zoveel is als jij zegt, maar dat is nog steeds geen 2500 kg per m3.
Patrick 2020
@Loeideutz Dat klopt, beton is sowieso zwaarder. Maar jij zei dat ze waren gemaakt voor 1000 liter water, dus 1000 kilo, haha. Maar was even info ter zijde. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Frontgewicht ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!