Foto van een Ford 8630, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door steyr power op 25-12-2014 om 22:25:02, met 12 reacties.

Ford 8630

steyr power
Foto van een Ford 8630, bezig met poseren.

Reacties

mdoornekamp
Met zulke trekkers er voor moet je de aandrijfkettingen wel op voorraad hebben.
steyr power
@mdoornekamp Valt heel er mee. Alles met beleid he, vooral als het nieuwe er af is
mdoornekamp
Werken jullie hier nog volop mee of zijn het allemaal oude foto's. Ik heb ook nog wel wat foto's van zo'n Krone Titan. Wij hebben er 2 gehad. Goede wagens.
steyr power
@mdoornekamp met de huidige foto volop. De krone en de steyr's hebben we niet meer. Wij waren helaas wat minder te spreken van de krone
mdoornekamp
@steyr power Ok. Krone's deden het bij ons wel goed, maar was ook wel eens wat stuk hoor. Wel capaciteit. Ik heb nu trouwens ook geen Krone meer. (Zie foto) 😄
steyr power
@mdoornekamp oke, achja alles gaat wel eens stuk. Krijg je als je het gebruikt. bij ons netzo. Oke, dat is ook een mooie wagen.
TLA-TSA
@steyr power
Erg interessante foto's allemaal! Prachtig met het oude spul aan het werk
NH-Ford
Woest!
steyr power
@TLA-TSA bedankt. Dat vind ik ook het mooist. je ziet het niet meer zo veel.
TLA-TSA
@steyr power
Nee klopt. Als het zo wil met het oude spul geeft toch een kick denk
Perry JD
Wat zijn dit voor een aparte taarup's als ik het vragen mag? de hele boven bouw is anders en er kunnen ook veel grotere banden op?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!