Foto van een Allis-Chalmers B, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door allis man op 28-12-2014 om 11:52:47, met 20 reacties.

Allis-Chalmers B

allis man
Foto van een Allis-Chalmers B, bezig met poseren.

Reacties

eicher4048driver
Dubbel, gelieve 1 foto te verwijderen.
Minitauro
@allis man altijd leuk een schuurtje vol met hobby!
allis man
@eicher4048driver Dat klopt is opgelost .
allis man
@Minitauro Knutsel hok haha .
Minitauro
@allis man zo'n knutselhok heb ik ook ????
allis man
@Minitauro Dat is altijd heerlijk een poosje prutsen in de schuur.
Minitauro
@allis man Op het moment is het wel lekker als je dan ook een kacheltje aan kan doen, want anders heb je zo een ijspegel aan je neus 😉
allis man
@Minitauro Haha inderdaad.
Minitauro
@allis man Ben je nog met een nieuwe klus bezig?
allis man
@Minitauro Nee geen grote klus ben met de palkast ploeg aan het veranderen. Een andere trekkebek voor de ploeg en een andere zoolijzer gemaakt. Heb nog wat andere klusjes. En ben jij nog met een project bezig ?
Minitauro
@allis man Ik ben nog bezig met een trekker restaureren, ik heb nog best veel werk want hij ligt helemaal uit elkaar. Ik zit nog met een lastig karweitje om het gehele blok met achterbrug schoon van roest en verfvrij te krijgen. en ik weet nog niet wat voor verf ik moet gebruiken, heb jij nog tips?
allis man
@Minitauro Wat voor trekker ben je aan het op knappen. voor de trekkers gebruiken wij 2 componenten lak is wat harder. Omdat we veel petroleum trekkertjes smeer je wel eens met de petroleum of benzine .
Minitauro
@allis man Ik ben bezig met nog een Same trekker op te knappen, en heb al een aantal keerringen vervangen en en wat plaatwerk van de motor opgeknapt en nieuwe slangen erop gezet. Ik ben er nu aan toe om alles schoon te maken en te verven.
Mijn idee was ook om twee componenten lak te gebruiken maar ik vraag mij af of het beter zou zijn om er dan ook twee componenten primer als eerste laag voor te gebruiken.
allis man
@Minitauro Dat zeggen ze wel dat verf beter hecht met 2 comp. primer .
Minitauro
@allis man Dat dacht ik dus ook, maar dan moet je wel binnen bepaalde tijd de lak laag er op aan brengen anders hecht het niet goed aan elkaar.
Wat zet jij er als ondergrond op, voor dat jullie de lak er op aan brengen? Ik zie op de foto dat deze trekker in de constructie primer zit?
allis man
@Minitauro De trekker op de foto hebben we de slechte plekken in de menie gezet hij moet nog een keer helemaal aangepakt worden .
Minitauro
@allis man Okee, maar dan kan je dus eigenlijk nog één laag grondverf erop zetten en dan aflakken.
allis man
@Minitauro we doen er op slechte plekken soms menie er onder dan primer dan plaat werk licht schuren met water en dan de lak er op spuiten.
Minitauro
@allis man Op die manier heb ik mijn eerste trekker ook gedaan en de aflak heb ik met één component gelakt.
Twee componenten is wat harder dus wilde ik deze trekker in twee component spuiten, dat gaat hopelijk langer mee.
De spatborden heb ik nog wel werk mee want daar moet aan gelast worden, dus schuren gaat nog even duren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!