Weer verse klepjes. Foto is geplaatst door IH-tje op 06-01-2015 om 21:54:40, met 5 reacties.

Mc-Cormick D 320

IH-tje
Weer verse klepjes

Reacties

international533
Nieuwe kleppen? Of netjes schoon gemaakt?
IH-tje
@international533 Eigenlijk beide maar dat is op deze foto niet te zien. Dit is een inlaatklep en wel een nieuwe. De uitlaatklepoen waren te slijpen dus die heb ik gehouden. Van de inlaatkleppen was de zitting zo ingeslagen dat ze na slijpen te klein zouden zijn.
Nieuwe kleppen hebben echter een vrij ruw afgewerkte tulp dus die heb ik nog even nabewerkt zoals op deze foto is te zien...
ErDee
@IH-tje Hoe heb je dat nabewerken gedaan, als ik vragen mag?
IH-tje
@ErDee Het nabewerken maar ook het zitting slijpen doe ik op een klepslijp machine. Daar zitten ook stenen bij voor de tulpradius. Daarna voor de echte gladde afwerking gewoon een polijstschijfje (leer) in een luchttolletje. Als je alleen kool of andere afzetting wil verwijderen is het laatste ook al genoeg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!