Foto van een Venieri Shovel, bezig met poseren. knik shovel met  swenkerij mooi spul zo. Foto is geplaatst door deJong op 15-01-2015 om 17:10:05, met 6 reacties.

Venieri Shovel

deJong
Foto van een Venieri Shovel, bezig met poseren. knik shovel met swenkerij mooi spul zo

Reacties

Fendt926Driver
Heb er wel eens opgezeten maar als je met volle bak zwenkt en knikt gaat de hele trein achterover. of in ieder geval dat gevoel had ik omdat de shovel een voorwiel opbeurde.
daarom is het bij ons ook nooit een terrex met zwenk of een paus met zwenk geworden
deJong
Als je er een beetje op past dan kun je er al snel veel mee, dit is een 6,3 tons shovel hij tilt een kleine ton aan de zijkant dan is het wel de bedoelin dat je em vrij recht hebt staan natuurlijk. voor de rest ideale machine rebruik de swenkerij dagelijks bij allerhande klusse.
Fendt926Driver
Heb zelf een ahlmann van 9 ton kan ruim 2 ton op de zijkant hebben met zwenken. gebruik het ook dagelijks met voeren. ook met een rmh maar dan een 705
deJong
Jah dat had ik al ff gecheckt haha, mooie spulletjes hebben jullie daar ben zelfs wat jaloers
adje
@Fendt926Driver ahlmann voor ever

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Venieri Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!