Foto van een Fendt 311 LSA, bezig met cultiveren.. Foto is geplaatst door BartFarming op 15-01-2015 om 19:47:46, met 4 reacties.

Fendt 311 LSA

BartFarming
Foto van een Fendt 311 LSA, bezig met cultiveren.

Reacties

marco steyr
Wat mag die kosten? wel een beetje kleine bandjes voor zo'n trekker
@BartFarming Hoeveel uren heeft hij? Komt er een andere in de plaats?
BartFarming
@fendt716,311driver @marco steyr hij heeft 11600 uren dacht ik, er is al een 312 voor terug gekomen, staat ook wel op mn profiel. Die met de oudere cabine tegenover de andere 312 die er al was. Wilde er persé 2 met fronthef + PTO zodat het stalvoeren altijd door kan gaan, en we altijd met front en achtermaaier kunnen maaien. Ook omdat deze net wat meer PKs heeft dan de 311 en dit is met mest rijden nog best wel eens handig. Wat ie mag kosten weet ik zo niet, weet niet de precieze waardes hiervan. Motorisch nog de beste tractor die er rond rijd bij ons eigenlijk, altijd starten lopen. Hoeft ook nog niet persé weg. Maar moet er ook niet nog 2 jaar staan zegmaar, hij is nog te goed om hem niets te laten doen 😃 Uiterlijk kan nog wel iets meer, maar spatborden liggen er nog af, dit omdat we hiermee nog wel eens een stuk mee inkuilen er de spatborden dan toch wel kunnen sneuvelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!