Foto van een Deutz-Fahr Agrotron M 620, bezig met gras inkuilen.https://www.youtube.com/watch?v=yDFORtWuRaM

Deutz-Fahr Agrotron M 620

pekkerietfan
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron M 620, bezig met gras inkuilen.

Reacties

Fendt926Driver
@marceldeutz hier trekt een agrotron 620 van 155pk ook wel een rapide 140. moet die van jou dat toch ook wel kunnen
pekkerietfan
@Fendt926Driver Hij kon de ladewagen prima trekken, maar dit is niet mijn trekker. Ik fotografeerde deze boer in Dalfsen. Maar de trekker had er totaal geen moeite mee.
Fendt926Driver
Quote @pekkerietfan:
Hij kon de ladewagen prima trekken
daar is het ook om te doen. @marceldeutz is mijn kameraad. hij zoekt nog een keer een andere wagen maar dacht dat zijn trekker geen grotere rapide trekken kon
mdoornekamp
@Fendt926Driver Hier lijkt het allemaal vrij makkelijk te gaan. Ik had dit filmpje al eerder gezien. Ik denk dat dit wel ideale omstandigheden zijn. Droog land, droog product, niet extreem veel messen en de wagen zit nog niet vol in het filmpje. Op het laatst gaat het al wat langzamer.
mdoornekamp
@Fendt926Driver Hier lijkt het helemaal vanzelf te gaan. Soms snap je zelf niet waarom het wel of juist niet laden wil. 😄

Fendt926Driver
Quote @mdoornekamp:
Soms snap je zelf niet waarom het wel of juist niet laden wil.
als het gras avonds na een uur of 8-9 opgroent zoals wij het hier noemen is het ook moeilijker te laden.
wij laden met een rapide 80 met 19 messen met een Fendt 306 van 62 pk er voor .wil ook maar wel met beleid en niet te groen gras enz. na 9 uur moet je met die ook wel ee of twee versnellingen zachter.

als het niet wil maken de meeste mensen ook geen film.
weet hier ook wel als alles mooi is laadt ik ook met 15 kmh (rij nooit harder) maar de laatste wiersen moet je wel terug naar 12 kmh of nog iets lager maar dan moet het in mijn wagen ook ruim 3 m hoog worden opgedrukt. en dat zie ik die kleine dingen bij die mb trac niet doen.
maar de ene kan er toch altijd meer mee dan een ander.
Fendt926Driver
Quote @mdoornekamp:
Hier lijkt het helemaal vanzelf te gaan
dit is ook zo een voorbeeld.



ze zeggen ook dat ze alle messen erin hebben.
als ik met de helft van de messen laadt en ik kom boven de borden vallen er steeds plukken af zij laden meer dan een halve meter boven de borden met alle messen erin en er valt niets af (zeggen ze)
mdoornekamp
@Fendt926Driver Ja klopt, hooi laden zonder messen wil altijd wel. Het valt bij mijn strautmann ook niet altijd mee om het ver boven de schotten uit te drukken.
fendt308-driver
@mdoornekamp er boven uit laden moet makkelijk kunnen laatste vracht was een halve meter er boven uit of meer
mdoornekamp
@fendt308-driver jouw foto is een Giga Vitesse. Die heeft meer stuw kracht. Zo een koop ik over 2 jaar. Staat ook meer vermogen voor.
Baltus_steyr
5 de snede. ,mooi droog spul. met 80 a 85 pk en snelheid van 12 tot 8 km per uur wil dit ook wel mooi. Bij taai spul gaat het toch vlot naar de 5 km per uur. m Ook moeten we wel zachter anders klapt heletijd de messenbak eruit. Messen staan hier op 4 cm. Alle messen erin dus.
marceldeutz
Quote @Fendt926Driver:
hier trekt een agrotron 620 van 155pk ook wel een rapide 140.
ijpwkprotkh

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron M 620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!