Foto van een Fendt Meerdere, bezig met poseren. Hoop licht in een volledig donkere loods.http://www.tractorfan.nl/topic/75598/

Fendt Meerdere

Arrie94
Foto van een Fendt Meerdere, bezig met poseren. Hoop licht in een volledig donkere loods.
tractorfan.nl/topic/75598/

Reacties

Baltus_steyr
Bevalt het led licht op de 612 naar voren goed? ik ben ook van plan om ze op die plek te hangen ipv de valbeugel!!!
Arrie94
@Baltus_steyr Ik heb het expres zo gedaan, zodat het licht gaat waar je het hebben wil, dus niet op de motorkap en voorbanden (ze staan iets naar buiten), als de lichten hoog en in het midden hangen ben je al veel licht kwijt, en nu zit je zelf achter het licht, ideaal. Achter heb ik ze wel hoog zitten, voor oa de opraapwagen.
Baltus_steyr
@Arrie94 oke. zo ben ik het ook van plan bij de trekker. En idd wat jij al zei als je ze aan de beugel maakt naar voren zou je er zelf ook tegen in kijken.!!
Arrie94
@Baltus_steyr Precies, nu blijft de motorkap pikdonker, dus kan je in het donker veel beter dingen onderscheiden. Maar dan moet je ze wel iets naar buiten draaien. Mn buurman heeft ze met 2 bouten vastgezet op de breedtelampen van de cabine, dus die schijnen recht naar voren. Met harken is dat het meest irritant, dan héb je goed licht en dan benut je het nog niet, en hij wil ze niet aanpassen......
En recht vooruit heb je gewoon je koplampen (grootlicht).

Oja, de gaten zaten er al bij mij, dus ik hoefde niks te boren.
Baltus_steyr
@Arrie94 oke. nou we krijgen de kleine trekker nog binnen. als ze erop zitten zal ik nog wel even een foto maken en laten zien!!
Arrie94
@Baltus_steyr Mooi zo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!