Foto van een Zelfbouw Sneeuwschuif, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door megafendt op 28-01-2015 om 21:42:18, met 11 reacties.

Zelfbouw Sneeuwschuif

megafendt
Foto van een Zelfbouw Sneeuwschuif, druk bezig met Poseren.

Reacties

fendt-vario
Dat gaat vast nooit lang goed 😃
megafendt
@fendt-vario hoe bedoel je?
fendt-vario
@megafendt die lampjes
fendt-vario
@fendt-vario ik had ze een meter hoger gemaakt
megafendt
Goh, denk niet direct dat dit een probleem zal geven. @fendt-vario
N-Htvt155Wessel
@fendt-vario ze zijn flexibel he...
johndeere6230
@megafendt

Neem aan dat het een sneeuwschuif is? Want dan ben ik ook bang voor de lampjes zoals ze nu zitten.
fendt-vario
@N-Htvt155Wessel ja en als de sneeuw/mest/modder er overheen schuift komen ze tegen het frame aan, en daar kunnen de plestik kapjes niet tegen.
lindehydrocart30
Het eerste wat krom gaat straks, is de pen waar de kogels aan zitten. dat kun je bij een schuif beter anders maken, 2 lippen met een gat, waar je een pen doorheen doet. zoals bij jouw topstangbevestiging.
megafendt
Het is niet het geval dat er hier zoveel sneeuw valt hé, wanneer de sneeuw zich opstapelt, zal ze eerder naar buiten vallen ipv zich op te stapelen op de buitenkanten van de schuif. En of het frame sterk genoeg is zal ik rap ondervinden wanneer ik er mee begin te werken. Het is een volle baar van 25 mm dik die doorloopt, dus zal wel zien wat het geeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Sneeuwschuif ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!