even kisten met aardappels aanvoeren met MF 6170 dynashift ( wat een waardeloos systeem) haha. Foto is geplaatst door grondverzetter op 12-12-2007 om 11:07:47, met 14 reacties.

Massey Ferguson 6170

grondverzetter
Even kisten met aardappels aanvoeren met MF 6170 dynashift ( wat een waardeloos systeem) haha

Reacties

andy7383
Waardeloos? wat lul jij nou
MaartenMandemaker
Waardeloos? het beste wat er is bedoel je.
grondverzetter
Aah jong gewoon 😃 bende ! die debiele powershift 😮
DjieDjie
Prima bakken die dynashift. Alleen vind ik die electronische omkeer op (oa) de 6100 serie 3x niks. Doe dan of een onder belasting schakelbare of een mechanische niet dat halve gedoe.....
MaartenMandemaker
Oh ik vond die omkeer met voorkeuzeschakeling op de 6100 wel handig werken. beter dan mechanisch. kunt je hand gewoon aan het stuur houden.
DESLAGERURRE
Hap hap !!!! 😄 e massey wat hap je ja ??? niet genoeg ge geten ??
DjieDjie
Ik had altijd ruzie met die pieper van die omkeerschakeling toen wij nog een 6150 op de zaak hadden. Met de 6180 die we van de herfst een poosje bijgehuurd hebben had ik minder problemen maar heb nog steeds stukken liever een 6200 serie of hoger!
mf6495driver
Die dynashift is idd goed systeem, en betrouwbaar ook. over die electrische omkeer kan ik me niet uitspreken want ik heb daar geen ervaring mee.
MFdriver
Ik vind die elektrische omkeer wel mooi makkelijk werke... je tikt er een keertje tegenaan als je stuurt.. trapt ff later de koppeling in en je gaat mooi met een gang de andere kant op 😉
grondverzetter
Uh jah maar dat zit bij de meeste trekkers al hea... dan hek liever die vooruit en achteruit van valtra,, en gewoon een hendel bij het stuur voor powershift? wie plaatst hem daarnu? tsjonge jonge.. hek toch liever op de schakelpook.. en die schakelbak is ook dikke bende
massey-ferguson
Dynashift werkt suppers vind ik 😛 mooi bruln joa
grondverzetter
Ut werkt misschien wel,, maar toch.. de plek waar het zit,, en hoe je het bedient..
MaartenMandemaker
Ideaal ja bediening onder het stuur. met landwerk ist perfect. voor transport is rechts wel makkelijker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!