Foto van een John Deere 6175R, ingekorte fronthef bijna klaar.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 11-02-2015 om 18:21:17, met 11 reacties.

John Deere 6175R

mdoornekamp
Foto van een John Deere 6175R, ingekorte fronthef bijna klaar.

Reacties

valmet6400power
@mdoornekamp

Van waar ingekort? Om iets bovengemiddeld zwaars te tillen? 😄
bietje
@valmet6400power Dubbele haspel voor het sleepslangen dacht ik. Aardig zwaar dus 😄
valmet6400power
@bietje

Oei, haha, dan is dit beter ja! Wel netjes 😄
930triplemaaier
Heb je dit zo laten snijden of zelf met de snijbrander gedaan?
mdoornekamp
@930triplemaaier Meeste met de slijptol. We hadden geen idee hoe de vorm zou worden, dus gewoon een dikke plaat gepakt en passen en meten.
marco steyr
@mdoornekamp ziet er iig erg netjes uit!! alleen jammer dat die extra snelkoppelingen op die plek zitten, zou ik anders gedaan hebben...
mdoornekamp
@marco steyr Die moeten nog netjes vast gezet worden. Dit nieuwe type zuidberg heeft maar plek voor 4 nippels. Wij konden ze nergens anders kwijt. Er lopen nu al 8 slangen van achter naar voor.
marco steyr
@mdoornekamp oke, leek me een beetje ku t met slangen aankoppelen als ze zo schuin naar beneden zitten. Maar ik neem aan dat je ze dan wel recht vast maakt?
mdoornekamp
@marco steyr Ja wel recht naar voren, misschien iets schuin naar buiten ivm de slangen. We hadden eerst de slang buiten langs de fronthef, maar zijn bang dat de voorband er tegen aan loopt. Tussen fronthef en haspel blijft straks ook maar weinig ruimte over.
Tom VB
Strak werk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!