Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 15-02-2015 om 13:23:01, met 13 reacties.

John Deere Meerdere

robbert7130
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

RobinBos
Engelse meuk?
robbert7130
@RobinBos ja ze halen uit buitenland op....
RobinBos
Toch apart dat je dat er direct vanaf ziet. Moet iedereen voor zich weten natuurlijk, maar ik had ze lekker laten staan 😛
JD 6430 The Best
@RobinBos hoe kan jij dat er van af zien 😛
mdoornekamp
@JD 6430 The Best dat zie je aan de erg kleine banden, eenvoudige spiegels, weinig lampen, eenvoudige stoel enz. En vaak een op pik trekhaak achter.
Ruben-Wind
@RobinBos waarom zou je geen trekker in Engeland kopen. Als het veel goedkoper is...
JD 6430 The Best
@mdoornekamp aha oké! Nu je t zegt idd. Stoel moet je nooit op bezuinigen.
RobinBos
@Ruben-Wind omdat er een reden is dat ze zo goedkoop zijn, dingen hebben nooit onderhoud gehad, heb al teveel gekkigheid gezien bij 3000 uur die normaal gesproken bij 20000 uur misschien een keer aan de orde is. echt drama die engelse bende.
Heb zelf ook wel eens bij zo'n dealer rondgestruind. na goed zoeken een trekker gevonden die redelijk acceptabel was wat uiterlijk betreft. Daar bleek al 8 uur op de teller te staan...
RobinBos
@mdoornekamp koplamp reflectoren, binnenspiegel, haakje voor je jas, dubbel opbergvak in het dak (30 serie), data tag stikker, kentekenplaat houder en dat was het wel zo'n beetje geloof ik.
Als je weet waar je moet kijken dan leiden ze je niet meer om de tuin.
Ruben-Wind
@RobinBos als ze maar 500 uur ofzo hebben gedraaid dan kan er weinig mis gaan. Scheelt ook al gouw 20 30 duizend euro..
RobinBos
@Ruben-Wind dat dacht ik ook altijd, in 500 uur kan er weinig gebeuren, toch zou ik liever voor een nl trekker gaan, verschil is meestal minder dan 10.000, en nu de wisselkoers wat anders ligt is import juist duurder.
mdoornekamp
@RobinBos als je een Nederlandse trekker uit de handel koopt, is die vaak niks duurder dan een Engelse. Die import trekkers staan ook meestal bij handelaren. Dan staat er ook geen dealer achter voor het geval er problemen ontstaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!