Foto van een John Deere 3130, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johndfan op 25-02-2015 om 20:01:24, met 18 reacties.

John Deere 3130

johndfan
Foto van een John Deere 3130, bezig met poseren.

Reacties

Tom VB
Smaken verschillen zullen we maar zeggen 😉
roy jd3130
@Tom VB mee eens
Hoe heb je die luchthoorns er op gemaakt? En dan bedoel ik niet met schroeven ,voor dat die grap langs komt haha. Maar de stroomvoorziening voor de compresor enzo want ik neen aan dat deze Trekker geen lucht heeft. Wel een strak ding veder.
johndfan
@johndeere6910forever
Onder mijn motorkap zit een compressor met een luchtvat(6liter) die werkt op 12V. Ik heb lang gezocht naar dit en het werkt al 8 maand zonder problemen. kapaza.be/nl/tuin-gereedschap-en-machines/… 😉
mc-cormick-ihc
Zo'n compressortje heb ik ook nog tekoop voor 75.-
mf 6150
Ziet er leuk uit! Die achterbanden staan hem ook goed vind ik!
stannetje96
@johndeere6910forever ik weet niet wat voor schroeven jij gebruikt maar die ik heb willen doorgaans niet zo heel goed door ijzer heen 😉
3130ls
@johndfan bij jou heeft er ook hydraulische voorwiel aandrijving onder gezeten. ?
Ik heb thuis wel een setje ligen net een kleine compresor met een ruled er tussen 2 slangentjes er bij voor naar de hoorns en wat schroefjes zitten er om de hoorns vast te zetten wil ze op de 6430 bouwen eerdaags
johndfan
@3130ls
Ja, maar dat is van voordat ik hem gekocht hebt veranderd.
JD 6110
@johndfan

Huh. Zon grote compressor? Onder jè motor kap? : p
johndfan
@JD 6110
de grootte valt nog mee hoor ik dacht 38x34x15cm. hij zit bevestigd aan het materiaal bakje achter het stuur, onder de moterkap.
JD 6110
@johndfan

Ooh hebt je daar een foto van ? Ben wel benieuwd nu. Verkijk ik me idd op de grote. Evt ook genoeg lucht om om 2 vracht wagen hoorns te laten tetteren?
johndfan
@JD 6110
ik zal er morgen foto's van nemen en je doorsturen. De compressor stopt bij 7-8 bar, meer als voldoende voor grote hoorns... zeker met het vat van 6liter. ik heb er wel een schakelaar tussen gezet om te bepalen wanneer ik wil dat hij werkt.
JD 6110
@johndfan

Oh netjes gedaan. ! Keurig 😛
3130ls
@johndfan dan heb je nog wel de grote pomp. Die geeft wel olie.
DANOONTJE POWERR
Quote @stannetje96:
die ik heb willen doorgaans niet zo heel goed door ijzer heen

Je moet ook geen spaanplaatschroeven gebruiken nee. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!