De John Deere 8000i serie presentatie/tentoonstelling van Geert-Jan de Kok BV in samenwerking met John Deere en met medewerking van een 4 tal loonbedrijven, 08-01-2015 bij Geert-Jan de Kok Esbeek.Op d

John Deere Meerdere

JD6930
De John Deere 8000i serie presentatie/tentoonstelling van Geert-Jan de Kok BV in samenwerking met John Deere en met medewerking van een 4 tal loonbedrijven, 08-01-2015 bij Geert-Jan de Kok Esbeek.

Op de foto een John Deere 7450 ProDrive van V/D Hout Diessen, 8600i(''Helene'') van Deere & Co, 5460 van V. Laarhoven? Best en een 6910 van John Michiels Netersel.

Reacties

jeroemdeenen
Wie staat daar rechts?
JD6930
@jeroemdeenen

uh??? J. M. of J. D.?

Wou bijna Joop Bosmans zeggen, maar dat kan niet, die komt niet bij de Kok en had toen geen tijd weet ik uit betrouwbare bron.
jeroemdeenen
Rechs mee handen in zij ben ik haha
JD6930
@jeroemdeenen

Haha, dacht 't al! 😃 Vandaar J. M. 😛, van zij leek op een afstandje dat Joop daar stond, als ik zo de foto bekeek, maar die komt niet snel bij de Kok. 😛

Ge staat nog net met je gezicht half op een foto dat je met Erik bij de gazonmaaiers staat te praten(Probeerde Erik een JD gazonmaaier te verpatsen? 😛 ).

Ge staat vast nog wel meer op een foto.

De rest is hier te vinden:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!