Foto van een John Deere 7530 Premium met Veenhuis terraject bouwland sleep slangen. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 28-03-2015 om 21:06:34, met 10 reacties.

John Deere 7530 Premium

mdoornekamp
Foto van een John Deere 7530 Premium met Veenhuis terraject bouwland sleep slangen

Reacties

JD3010
Schiet wel lekker op zo.
mdoornekamp
@JD3010 vorige week met de 12 m schouten bemester bij een boer 110 ha tarwe gedaan op 1 dag. 18 cub/ha. Toen was de tank ook leeg.
Ritchie
Hoeveel beur je dan per ha. als akkerbouwer zijnde? Lijkt me niet dat hij moest betalen 😄
mdoornekamp
@Ritchie De akkerbouwer beurt inderdaad wat toe. Ligt er aan in welke periode hij de mest ontvangt.
claasfan
Mooi bij hofman bezig geweest?
mdoornekamp
@claasfan Ja ging weer mooi. Wij komen daar al jaren. Alleen bouwland met de cutivator. Mooi droog land daar. Hier bij ons op de klei is het nu even wat rustiger.
claasfan
@mdoornekamp Jazeker mooi droog land.
En hun hebben het spul ook goed voor me kaar
mdoornekamp
@claasfan Ja klopt. Goeie machines en ook vooruitstrevend. Al jaren niet meer ploegen. Gewoon met een dikke cultivator lostrekken. Spitten duurt ook te lang. En alles al jaren op GPS.
claasfan
@mdoornekamp ja precies, dikke 916 voor de cultivator 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7530 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!