Foto van een Volvo L90H, bezig met poseren. Daar is ie dan!. Foto is geplaatst door fstokman op 30-03-2015 om 22:10:44, met 22 reacties.

Volvo L90H

154 foto's van @fstokman

fstokman
Foto van een Volvo L90H, bezig met poseren. Daar is ie dan!

Reacties

deutz dx 470
Wat is die verhoogde motorkap?
fstokman
@deutz dx 470 er moest ruimte komen voor de adbleu gebeuren dus daar zit dat
deerefan
Zal um binnekort nog eens op de foto komen zetten 😄 nu hopen dat jullie wat meer geluk met deze hebben dan met die G
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Volvo L90 (Poseren) naar Tractoren Volvo L90H (Poseren)
Renze
Quote @deerefan:
u hopen dat jullie wat meer geluk met deze hebben dan met die G
trammelant met het roetfilter zeker ? De H heeft een heel ander type roetfilter die al vanaf 250 graden zelfreinigend is.
catfan55
Er is ook een duidelijke reden waarom bij de shovels de H serie relatief snel de G serie op volgt, en bij de kranen de E serie snel de D serie vervangt.

Hopen dat Volvo het weer op de rit krijgt, Ondanks dat mijn naam anders doet vermoeden, maken ze prachtige machines!
fstokman
@catfan55 dat hoop ik ook we hebben al een 120H en daar was in het begin ook wat kleine dingetjes maar die zijn ook verholpen en werkt nu perfect. En met de G echt veel trammelant gehad. Eerst 1000 uur maken dan zien we verder!
tolkamp
Wat is nou de beste serie van volvo?
markwk
@fstokman Veel problemen gehad met de brandstofinspuiting soms??
casepuma
@tolkamp De f serie zijn goed hoor.
tolkamp
@casepuma de E toch ook wel?
catfan55
D, E en F serie zijn super shovels @tolkamp Weinig problemen mee. Heb met een 90D gedraaid van 16.000 uur en dat liep allemaal nog als een zonnetje. Ding was nieuw gekomen bij mijn werkgever. Is laten er weg gegaan voor een 70F, en die had tegen de tijd dat ik weg ging daar ook al 8.000 uur en daar is ook nooit wat mee geweest (op een ruitenwisser motor na)

Ik heb ook een tijdje op een Ljungby Maskin L13 gedraaid. Vond het zelf ook een zeer fijne shovel. Die dingen zijn ook wel "bulletproof" Minder bekend als Volvo, maar zeker zo goed. Ook erg zuinig met brandstof t.o. een Volvo
930triplemaaier
@catfan55De Ljungby maskin shovels zijn toch ook heel erg sterk? Heb er ook een baar keer mee gereden maar je hoeft maar half gas te geven als je een bak vol wil scheppen met zand. Als ik meer gas gaf stond ie zo te slippen
catfan55
@930triplemaaier Bere sterk inderdaad. Doordat ze zo sterk zijn heb je minder motor toeren nodig = zuiniger. Ik vind ze zeker niet minder waardig aan een Volvo. Denk dat het probleem met Ljunby Maskin een beetje de dealer is. Wellicht nu Werklust ze verkoopt het wat aan gaat trekken, maar L-M Nederland was nooit echt actief bezig met de verkoop had ik het idee. De welbekende "De mensen komen wel bij ons" mentaliteit. Vind dit erg jammer. Hoop dat Werklust het een beetje kan omdraaien, Hoewel ik daar ook m'n twijfels over hebben, ze hebben het met hun eigen shovels ook niet kunnen redden...

In de test die Bouwmachines pas geleden heeft gedaan kwam de Ljunby ook als beste uit de test. Zal ook wel niet zonder reden zijn

Als ik nieuw zou kopen zou de keuze toch op Volvo vallen, en dat puur vanwege Kuiken. De beste dealer in mijn ogen voor bouwmachines.
930triplemaaier
@catfan55 kuiken is ook niet meer wat het geweest is
die zijn ook op een haar na failliet geweest
catfan55
@930triplemaaier Niks is wat het geweest is, want dat is geweest, dat is het verleden, tijden veranderen, en zo ook de bedrijven.

Dat ze op een haar na failliet zijn geweest is wel erg overdreven, maar ze hebben ze zeker in zwaar weer gezeten, maar ze hebben het gered. Ik heb in die periode wel met ze te maken gehad voor service enz, en daar is helemaal 0,0 aan veranderd. voor, tijdens en na die periode niet. Service is top. Heb met Pon, W&H en Hitachi wel te maken gehad, maar die kunnen op dat gebied nog wel het een en ander leren van Kuiken.
fstokman
@markwk het ontbranden, bijna geen vermogen en nog vanalles, maar ik hoor dat een L70G het wel goed doen maarja
casepuma
@tolkamp Heb je al een andere shovel gekocht,zag dat je de oude te koop hebt staan?
tolkamp
@casepuma nog niks gekocht, eerst deze verkopen.
casepuma
@tolkamp heb je dan nog voorkeur voor een merk?
tolkamp
@casepuma zal zeker een volvo worden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L90H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!