Foto van een John Deere 8500i, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door GdenOtter op 02-04-2015 om 15:16:30, met 10 reacties.

John Deere 8500i

GdenOtter
Foto van een John Deere 8500i, druk bezig met Poseren.

Reacties

RobinBos
Langar UK?
thunderouspower
Ik denk op training in Zweibrucken??
GdenOtter
@thunderouspower Da heb je goed geraden????
thunderouspower
@GdenOtter T'was een weet!! 😄
JD3010
@thunderouspower Ben je er ook geweest.
thunderouspower
@JD3010 Nee maar wel mensen van onze dealer van wie ik dit plaatje geappt kreeg. Maar heel misschien ga ik komende week maar dat is nog niet zeker voor gebruikerstraining. Collega's van mij gaan zeker.
JD3010
@thunderouspower Mag je dan met zo'n nieuwe aan het werk?
thunderouspower
@JD3010 Nou mijn werkgever Loonbedrijf Jansen Heeten heeft nieuwe type hakselaar gekocht een 8400i en aangezien de machine ( NH FR 9060) van mijn collega is ingeruild gaat die er ook mee werken maar het zal heus wel eens voorkomen dat ik er ook mee werken moet. Afgelopen najaar heb ik al met de demo JD 8600i (Helene) gehakseld en dat kunnen er nog niet veel zeggen! Was ook enorm trots!! 😄
JD3010
@thunderouspower Ik had het al gehoord dat je werkgever een nieuwe had gekocht, vandaar. En van je demotour was ik ook al op de hoogte. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8500i ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!