Foto van een John Deere 6215R, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door 6230 op 03-04-2015 om 07:38:39, met 8 reacties.

John Deere 6215R

6230
Foto van een John Deere 6215R, druk bezig met Poseren.

Reacties

6920 JD
@6230 compleet nieuw span?
jdfan
Waarom nog oude spiegels?
mdoornekamp
@jdfan met die nieuwe grote ispegels stoot je je hoofd met instappen. Ik wou dat ik ze nooit gezien had. Ondingen zijn het.
JD3010
Quote @mdoornekamp:
Ik wou dat ik ze nooit gezien had.
En gevoeld. 😃
mdoornekamp
@JD3010 precies. Daar komt nog bij dat ik met de sleepslang toch geen spiegels gebruik. Ding is dik 3 m breed, dus ik zie toch niks met de spiegels. En ik heb toch een camera achterop.
jdfan
@mdoornekamp wat als u de speigels wat verder uitschuift? Kan toch elektrisch bij deze spiegels? Stoot u uw hoofd niet èn kunt u wat zien.... 😉
mdoornekamp
@jdfan Dat doe ik nu ook. Op het land op zijn breedst dan heb ik geen last. Op de weg steken ze dan wel erg ver uit. Als ik dan een vrachtwagen tegen kom ligt ie er af. Dus op de weg zet ik hem weer wat smaller. De rechtse staat ook vrij smal want anders zit ik in de boomtakken langs de weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!