Foto van een Deutz D10006, bezig met poseren. voras tuimelstuk ook nieuwe bussen geplaatst en een nieuwe as gedraaid

Deutz D10006

goeiedag eem
Foto van een Deutz D10006, bezig met poseren. voras tuimelstuk ook nieuwe bussen geplaatst en een nieuwe as gedraaid

Reacties

deutz-driver
@goeiedag eem als je een as gedraait hebt en dan gehard hoeveel tienden van een mm heb je de as dan kleiner gedraait? want als je een as draait en hard zet diet toch beetje uit? hoeveel is dit?
goeiedag eem
@deutz-driver normaal gesproken als je een as draaid en die gaat harden draai je hem eerst voor met 1.5 mm overmaat op de diameter, dan spanningsarm gloeien dan op de maat maken en dan pas harden. Maar ik heb gewoon veredeld gereedschapstaal gepakt en dat is al redelijk hard +/-40 hrc, en daar heb ik de as van gedraaid en heb hem dus niet gehard, de trekker heeft nu zeer veel werk verzet met deze as wat hij in zijn hele leven zeer waarschijnlijk niet meer zal doen dus slijt hij ook bijna niet meer, en de bronzen bussen die moeten het slijten tegen gaan dus. maar als je een as hard kan hij enkele 0.01 milimeters uitzetten maar dat gebeurd met deze diameters niet. De nieuwe as en de bussen wel 0.1 mm loop spelling geven

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!