Foto van een Onderdelen Wielen en banden.prostor 28.1 - 26  wie wat wat dit voor scheur is, hoe het erin komt en  of het verder schadelijk is??zitten onder 8400 liter tank met zware graslandbemester e

Onderdelen Wielen en banden

Foto van een Onderdelen Wielen en banden.
prostor 28.1 - 26 wie wat wat dit voor scheur is, hoe het erin komt en of het verder schadelijk is??
zitten onder 8400 liter tank met zware graslandbemester erachter
rijden tussen de 1.5 en 2 bar

Reacties

stannetje96
Nou goed is natuurlijk anders maar zolang ie op druk blijft gaat het goed.
Zal wel ergens aan gescheurd zijn, iets scherps
@stannetje96
er zitten meerdere zulke scheuren in (dit is wel de ergste), beide banden en deze zit aan de binnenkant dus langs iets scherps rijden lijkt mij niet. de scheur zit vanaf de velg naar het loopvlak van de band.
stannetje96
@ronald-deutz-fahr nee idd dat zal dan niet.
johndeere6506
Wat voor merk en maat banden zijn dit dan?
Prostor 28.1 - 26
staat ook in de beschrijving @johndeere6506
johndeere6506
@ronald-deutz-fahr ohh haha helemaal overheen gelezen. Maar klinkt mij als Russische banden. Bij ons hetzelfde verhaal met die Russen, maar is nog jaren goed gegaan zo
rick11441
Meer lucht in de banden doen, hebben ze niet zoveel stress, niet vergeten t zijn geen michelins
GROENEDEERE
Die zie je vaker bij banden met veel gewicht erop en eigenlijk te weinig druk. Komt vooral Door het dansen bij hoge snelheden. De goedkopere banden hebben er eerder last van. Ook pirelli heeft dit probleem t rubber is niet flexibel genoeg waardoor t gaat scheuren.
Fendt926Driver
Prostor 28.1-26 mist de R. dat wil zeggen het is een diagonaal band. die kunnen niet op lage druk dan krijg je dit soort scheuren. heb ze ook op de hakselaar zitten. in een nat jaar druk laten zakken naar 1.3 bar. 2 banden op lek gereden. maar de band plat niet mooi af als een radiaal band.
mijn loonwerker zei super banden, je rijdt ze nooit kaal, ze zijn wel eerder ergens gescheurt.
en inderdaad op mijn dumper zitten nog voor 60%profielbanden maar ook al 4 scheuren in de band

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Wielen en banden ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!