Trilo S10. Foto is geplaatst door koenmv op 25-04-2015 om 17:00:03, met 6 reacties.

Trilo MDR 50

koenmv
Trilo S10

Reacties

Fendt615LSA
@koenmv krijg je nu niet een heel raar slijtbeeld aan de slijtdelen in de bocht? omdat tie zo scheef staat? de hoek rechtsboven is zo door denk...
koenmv
@Fendt615LSA nee dit is niet zo de pomp gaat gelijk op met de bocht dus je moet het zien als dat de hele pomp iets gedraaid is.
Fendt615LSA
@koenmv door de middelpuntvliedende kracht zal het blad (of wat dan ook) toch zo snel mogelijk van de waaier af willen? dan vliegt het langs die lange kant en komt rechts boven in de hoek uit. daar zal de bocht dus sneller slijten dan rechts?
Of zie ik dan nu verkeerd?
(blijf interessant als je bij van loen gewerkt hebt 😉 )
koenmv
@Fendt615LSA wat je zegt klopt begrijp ik we,normaal liep de pomp recht omhoog en daar zat de uitblaas bocht dan op gemonteerd dit stond haaks op het frame.

nu loopt de pomp schuin weg en daar loopt de bocht in mee net als eerst dus kan het geen problemen geven je kunt het zien als een pomp die niet haaks op het frame staat maar iets gedraaid gemonteerd is
Fendt615LSA
@koenmv oke, snap het.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trilo MDR 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!