Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 6125R, Wiking. Weet iemand hoe de voorlader er af kan?  Neem aan dat het kan aangezien er steunen aan zitten om hem los van de trekker neer te zetten,

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

JD6930
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 6125R, Wiking.

Weet iemand hoe de voorlader er af kan? Neem aan dat het kan aangezien er steunen aan zitten om hem los van de trekker neer te zetten, bij de 7430 ist volgens mij ook mogelijk.

Aan de gebruiksaanwijzing heb ik niks want die klopt(zzoals we van Wiking gewend zijn) voor geen milimeter....

Reacties

new holland koen
Mooie tractor
new holland koen
Mooie tractor
Trekkerman Tom
De voorlader is niet standaard demontabel.
JD6930
@Trekkerman Tom

Ohw oke. Apart. Weer zo'n Wiking kuurtje...

Kan me foto's van de 7430 herinneren waar het wel kan. Vrij kl*ten dat ze dat bij deze dan niet doen. En dat terwijl aan de voorlader wel steunpoten zitten om hem los neer te zetten.

Hoeveel werk is het om hem heel wel er af te halen? Wel zo dat de steunen nog aan de trekker zitten? Weet jij dat?

Niet dat ik het persee wil maar zou ook wel mooi zijn als je zo'n prijsig model hebt(al viel de prijs wel mee) dat ook mogelijk was...

Achja, echt weer iets voor Wiking. Zien ze eindelijk weer in dat gedetailleerde koplampen beter is als die verfvlekken en vinden ze weer wat anders... Ofja eigenlijk 2 dingen, kan me bij de 6930 geen schroefjes int dak binnen in de cabine herinneren. Bij de R's is dat wel. 😞
Trekkerman Tom
Wiking geeft ons de keuze: Een 6125R of een 6125R met voorlader. Wil je een trekker zonder voorlader, koop je simpelweg de trekker zonder voorlader 😉 Wat betreft de steunpoten kan ik mij volledig bij eicher 3108 aansluiten; De 1:1 versie heeft het ook, dus het model ook, anders zou het model incompleet zijn.
JD6930
@Trekkerman Tom

Der is wel iets meer verschil als enkel de voorlader. 😉

Sowieso hadden ze er wel goed aan gedaan als de voorlader er wel af kon. Als je zo'n gedetailleerd model als deze op de markt brengt is dat geen luxe. Zeker niet voor de prijzen die ervoor gevraagd worden. 😉

Achja, tis niet anders...
Trekkerman Tom
Quote @JD6930:
als je zo'n prijsig model hebt(al viel de prijs wel mee) ... Zeker niet voor de prijzen die ervoor gevraagd worden.

Tja, wat is het nou, vind je hem nou duur of niet :?

En als een model je niet aanstaat, dan koop je het toch niet? Of je accepteert het zoals het is. Zo zie en doe ik het tenminste.
JD6930
@Trekkerman Tom

Ik heb hem zelf nog voor een redelijke prijs kunnen kopen. Maar dit ding staat ook te koop voor een aardig hoger bedrag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!